Bimatoprost Online Nederland Kopen

Bimatoprost flesje van 3 ml
Bimatoprost
€22.26Prijs per fles

Bimatoprost is een prostaglandine-achtige analoog die de druk in het oog kan verminderen. Het is een oftalmisch medicijn dat nu wordt gebruikt in cosmetica voor vrouwen en in oogbehandeling voor mensen.

Bimatoprost bevordert de stroming van de kamerwater, de vloeistof in het oog tussen het hoornvlies en de lens. Maar wat zijn het echte gebruik, contra-indicaties en bijwerkingen? We zullen proberen dit in dit artikel te bespreken.

Bimatoprost: een troef die de wimpers van vrouwen mooier maakt

Vrouwen kunnen eindelijk hun valse wimpers weggooien. Het is bewezen dat de Bimatoprost-oplossing, door middel van een dagelijkse applicatie, het vermogen heeft om de wimpersgroei te verhogen in een eenvoudige behandeling.

Tot nu toe hadden schaarse wimpers altijd maar twee oplossingen: het gebruik van mascara of valse wimpers. Maar tegenwoordig kan elke vrouw natuurlijk perfecte wimpers dragen, dankzij Bimatoprost.

Het gebruik van lokale Bimatoprost om hypotrichosis (tekort aan haar) van de wimpers te behandelen, is een veelbelovende en positieve nieuwigheid om een ??tot nu toe onoplosbaar probleem te behandelen. Deze stof stimuleert de groei van de wimpers en helpt ze langer, dikker en donkerder te worden.

Bimatoprost bij de behandeling van glaucoom

Bimatoprost wordt vaak gebruikt om de oogdruk te verminderen tijdens openhoekglaucoom of wanneer de druk in een oog te hoog is. De behandeling behoudt aldus het netvlies en de oogzenuw die kunnen worden afgebroken door te veel druk in het oog.

Bimatoprost Nederland Kopen

Om de reden voor het gebruik van Bimatoprost voor het corrigeren van glaucoom te begrijpen, gaan we op zoek om te begrijpen wat glaucoom is en of ze kunnen worden voorkomen.

Wat is glaucoom en waarom komt het voor?

Zoals eerder vermeld, produceert een gezond oog continu een vloeistof die waterige humor wordt genoemd en die circuleert in de voorste oogkamer. De humor in water wordt verwijderd via een drainagesysteem dat trabeculair netwerk wordt genoemd en zich bevindt op de hoek die zich vormt op de kruising van de iris met het hoornvlies. Als de waterige humor niet in dezelfde mate wordt geelimineerd dat het oog het produceert als gevolg van een verlies van efficientie van het drainagesysteem of de obstructie ervan, dan hoopt het op in het oog en veroorzaakt het een toename van de intraoculaire druk.

In het eerste geval is het een min of meer progressief proces en in het tweede geval plotseling. Als deze situatie geen adequate medische behandeling krijgt en de intraoculaire druk hoog blijft, kan dit leiden tot schade aan de oogzenuw en dientengevolge blindheid. Dit pathologische beeld is wat glaucoom wordt genoemd.

Soorten glaucoom

Het meest voorkomende type glaucoom is het zogenaamde openhoekglaucoom. Het veroorzaakt meestal geen symptomen en wordt gekenmerkt omdat de opeenhoping van kamerwater humoristisch is, omdat het nog steeds voorkomt, waardoor het via het trabeculaire netwerk wordt afgevoerd, hoewel niet in de benodigde hoeveelheid.

Maar er is een ander type gesloten kamerhoekglaucoom, waarbij blokkering van het drainagesysteem optreedt, waardoor de plotselinge stijging van de intraoculaire druk (IOP) en een duidelijk symptoombeeld optreedt dat roodheid en pijn in het oog, visusstoornissen, misselijkheid en braken met zich meebrengt. In dit geval moet het onmiddellijk worden behandeld.

Anderzijds dient te worden opgemerkt dat glaucoom primair kan zijn, dat wil zeggen, het vormt een onafhankelijke of secundaire pathologische entiteit, in welk geval het geassocieerd is met eerdere ziektes waarvan de evolutie de ontwikkeling teweegbrengt.

Oorzaken van glaucoom

De oorzaken van glaucoom kunnen heel verschillend zijn. In sommige gevallen is er een erfelijke component (congenitaal glaucoom) waardoor het waterhuishoudendrainagesysteem niet goed ontwikkelt; en in feite wordt de familiegeschiedenis beschouwd als een risicofactor. Het kan ook een direct gevolg zijn van andere oculaire aandoeningen. Maar er zijn nog andere factoren die de neiging hebben om eraan te lijden: roken, diabetes type 2, hoge bloeddruk, enz.

Tot slot kan glaucoom optreden als gevolg van een oculair trauma dat een toename van IOP veroorzaakt als gevolg van een interne bloeding van het oog, als een complicatie van oculaire chirurgie, de obstructie van bloedvaten van het netvlies of als een resultaat van langdurige behandelingen met corticosteroiden.

Leeftijd is een belangrijke risicofactor voor glaucoom, vooral na 40 jaar. Het begint echter te vermenigvuldigen vanaf de leeftijd van 60 jaar. Een andere risicofactor is bijziendheid.

Bimatoprost is een stof die wordt gebruikt bij glaucoom voor de behandeling van verhoogde intraoculaire druk.

Hoe werkt Bimatoprost?

Om beter te begrijpen hoe Bimatoprost werkt, is het noodzakelijk om de cycli te kennen die de groei van de wimpers doorlaat.

Anagene fase: het is een zeer actieve fase, waarin de groei en bepaling van de lengte van elke wimper optreedt.

Catagen-fase: het is een periode van groeivertraging en regressie van de betrokken structuren, via geprogrammeerde celdood (apoptose). Dit produceert chemische en structurele veranderingen.

Telogen-fase: het is een ruststadium, waar geen nieuwe wimpers of groei groeien, hoewel de reeds ontwikkelde wimpers al in al zijn omvang en pracht te zien zijn.

Een van de bijwerkingen is hypertrichose, ook bekend als het weerwolf-syndroom, waarbij een teveel aan haar wordt waargenomen. Met zorg gebruikt, kan de Bimatoprost de dunne wimpers corrigeren.

Wetenschappelijke studies suggereren dat Bimatoprost in de anagene fase van wimpergroei werkt. Deze ingreep gebeurt op twee manieren: de wimpers worden langer en het percentage haarzakjes neemt toe.

De Bimatoprost-oplossing geeft uitstekende resultaten bij vrouwen, die om genetische redenen, ziektes of veroudering het uiterlijk van hun wimpers willen verbeteren. Het behandelt een actueel gebruik, van snelle en eenvoudige toepassing, dat elke nacht moet worden aangebracht in het bovenste ooglid van elk oog, via de wegwerpapplicators die het product vergezellen. De eerste resultaten beginnen over het algemeen na twee maanden behandeling te worden waargenomen en bereiken het maximale niveau na vier maanden.

De resultaten zijn geleidelijk maar zeer bevredigend, hoewel de effecten in elk oog anders kunnen zijn. Het wordt aanbevolen de applicaties niet te onderbreken om de verkregen resultaten te behouden, waarbij het proces wordt opgenomen in de dagelijkse schoonheidsroutine van elke vrouw. Actuele Bimatoprost zal de wimpergroei alleen maar verhogen zolang het aanhoudt, aangezien, nadat de applicatie van de substantie is opgeschort, de wimpers na enkele weken of maanden terugkeren naar hun oorspronkelijke uiterlijk.

Hoe de Bimatoprost-oplossing toe te passen

 1. Was uw handen en gezicht grondig met water en zeep. Zorg ervoor dat u alle make-up verwijdert.
 2. Laat de punt van de fles of de applicator niet in contact komen met de vingers of met een ander deel van het lichaam of voorwerp.
 3. Houd de applicator horizontaal en plaats een druppel plaatselijke Bimatoprost op het gebied het dichtst bij de top van het bovenste ooglid, maar niet op de punt zelf.
 4. Beweeg de applicator voorzichtig op de basis van de wimpers, dat wil zeggen, waar de wimpers de huid raken, van de binnenkant van de wimpers naar de externe wimpers, alsof u een vloeibare eyeliner aanbrengt. Het gebied moet enigszins vochtig zijn, maar zonder ophoping van vloeistof.
 5. Droog overtollige oplossing af met een tissue.
 6. Gooi de applicator weg na het aanbrengen van de oplossing op een ooglid.
 7. Herhaal deze stappen voor het andere oog met een nieuwe applicator.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik van Bimatoprost

De behandeling moet worden voorgeschreven door plastisch chirurgen, dermatologen of esthetische artsen en is verkrijgbaar in de apotheek. De patient moet de instructies van het recept zorgvuldig volgen en de arts of apotheker vragen alles uit te leggen wat zij niet begrijpen.

Bimatoprost mag niet op een andere dan de aangegeven manier worden gebruikt - altijd met de frequentie die door de specialist wordt aanbevolen. De wimpergroei neemt niet toe als gevolg van misbruik van lokale Bimatoprost. De oplossing mag ook niet worden aangebracht op de onderste oogleden of op de beschadigde of geirriteerde huid op de bovenste oogleden.

Alvorens de lokale Bimatoprost te gebruiken, moet de patient de kenmerken van zijn eigen geval overwegen en anticiperen op de problemen die kunnen optreden.

De patient moet zijn arts of apotheker op de hoogte stellen als hij allergisch is voor Bimatoprost of voor enig ander medicijn.

Als u contactlenzen draagt, moet de patient ook voorzorgsmaatregelen treffen, omdat de oplossing benzalkoniumchloride bevat, dat kan worden opgenomen door zachte lenzen. Voordat de oplossing wordt aangebracht, moet de patient de lenzen verwijderen en deze pas na 15 minuten bijvullen.

Het is ook noodzakelijk om na te denken over hoe topisch Bimatoprost in wisselwerking zal treden met andere behandelingen. Als de patient oogdruppels gebruikt met Bimatoprost samen met de lokale oplossing, is het mogelijk dat de dosis van het geneesmiddel overmatig wordt.

Contra-indicaties voor gebruik van bimatoprost

Aan de andere kant kan het gebruik van medicijnen om oogdruk te behandelen gecontraindiceerd zijn en het is belangrijk om de arts te waarschuwen voor deze specifieke situatie, evenals om de specialist te waarschuwen voor oogaandoeningen of mogelijke zwangerschap.

Bimatoprost is gecontra-indiceerd in geval van allergie voor de werkzame stof, of voor een van de hulpstoffen die het mogelijk maken om gemedicineerde oogdruppels te produceren.

Risico's en bijwerkingen

Ondanks de vele voordelen houdt het gebruik van lokale Bimatoprost enkele risico's en bijwerkingen in waarmee rekening moet worden gehouden. Zij zijn:

 1. Jeuk, droogheid, ontsteking en irritatie van de ogen.
 2. Roodheid van de ogen en oogleden.
 3. Wazig zicht of verminderd gezichtsvermogen.
 4. Verduistering van de ooglidhuid, die kan worden omgekeerd als het medicijn wordt gestopt.
 5. Haargroei in andere delen van de huid na herhaalde toediening van lokale Bimatoprost.
 6. Pijn, verwijding van de kleine bloedvaten van het oog (conjunctivale hyperemie).
 7. Droog oog, tranende ogen, veranderingen in irispigmentatie. De kleur van het oog kan veranderen in bruin, wat waarschijnlijk permanent is.
 8. Abnormale groei van de wimpers.
 9. Hoofdpijn.
 10. Een achteruitgang van het gezichtsvermogen.
 11. Fotofobie (licht wordt ondraaglijk).
 12. Hypertensie.
 13. Een verandering in de bloedspiegels van leverenzymen.

Vermijden van de bijwerkingen

Om deze bijwerkingen te voorkomen, moet elke overtollige oplossing altijd worden gedroogd buiten de marge van het bovenste ooglid met een tissue of ander absorberend materiaal.

Bij een van deze symptomen moet de patient contact opnemen met de arts.

Begrijp de betekenis en bescherm uw ogen

Wij mensen zijn soorten die visueel georienteerd zijn. Onze ogen zijn een deel van onze zes zintuigen. Het is een van de belangrijkste onderdelen van ons sensorische orgaan. Hiermee kunnen we herkennen wat om ons heen is. Wat we zien helpt ons om kennis te vergaren. We vertrouwen enorm op onze ogen om de details op te merken. Sommige mensen hebben zelfs beroepen waarbij al het werk met de ogen wordt gedaan. Bijvoorbeeld, een persoon die in een laboratorium test, wordt dagelijks blootgesteld aan rook en dampen van de chemicalien. Een modeontwerper ontwerpt de kleinste details van hun materiaal waarvoor een perfect gezichtsvermogen vereist is. Buiten het beroep gaan onze kinderen naar school en concentreren ze zich op het bord voor notities. Tijdens het spelen in de speelplaats focus op de komende bal.

Bimatoprost Online Nederland

We lezen, we schrijven en dit alles vereist onze ogen. Maar wat als dit belangrijke orgel niet voldoet aan onze eisen? Hoe gaat het ons leven beinvloeden, hebben we ons dat ooit voorgesteld?

Oorzaken van oogziekten:

Onze ogen vragen uiterste zorg om onze dagelijkse taken uit te voeren. Er kunnen tal van redenen zijn die bijdragen aan beschadigde ogen.

Leeftijd: het is een van de meest voorkomende en grootste factoren waardoor we op oudere leeftijd last hebben van gezichtsproblemen. Met de toenemende leeftijd begint het vermogen van de verschillende delen van de ogen die bijdragen aan een duidelijk zicht te verzwakken. Onze ogen zouden bijvoorbeeld het beeld over het netvlies moeten vormen, maar als gevolg van ouderdom kan dit niet lukken. Het beeld kan te ver weg zijn en hypermetropie veroorzaken of te dichtbij waardoor bijziendheid ontstaat. Wazige visies kunnen ook leiden tot astigmatisme.

Genetisch: Weinig oogziekten zijn genetisch overgeerfd. Als de ouders aan dergelijke ziekten lijden, zijn de kansen gelijk voor hun kinderen om hetzelfde probleem aan te pakken. Ziekten zoals acuut glaucoom, bijziendheid, vooruitziendheid en cataract vallen in deze categorie.

Verwondingen aan de ogen: een ongeluk dat leidt tot het binnendringen van het voorwerp in de ogen kan ernstige schade veroorzaken en langdurige gevolgen hebben. Direct trauma is ook een oorzaak. Zelfs als ogen worden blootgesteld aan gevaarlijke stoffen, zoals een experiment in het laboratorium waarbij de ogen worden blootgesteld aan schadelijke chemicalien, of zuren kunnen ernstige problemen veroorzaken en langdurige effecten hebben. Fracturen in gezichtsbeenderen rond onze ogen kunnen ook een van de redenen zijn.

Blue Light: Blauw licht dat wordt uitgezonden door de elektronische apparaten die we dagelijks gebruiken, of het nu laptops of mobiele telefoons zijn die grote schade aan de ogen veroorzaken. Oogaandoening, irritatie en beinvloedt ook het gezichtsvermogen.

Oogaandoeningen gevonden in verschillende leeftijdsgroepen:

 • In baby's:

  Baby's krijgen niet meteen na de geboorte het vereiste gezichtsvermogen. Ze leren het met de tijd, het belang en het gebruik. De focus van de ogen beheren, leren hoe de visuele informatie te gebruiken door deze naar de hersenen te sturen en wat te doen met die informatie. Maar als de ogen falen om het kind te dienen zoals verwacht, dan is het een punt van zorg. Ziekten gevonden bij zuigelingen:

  • Tear-ductproblemen: u zult waarschijnlijk na 2-3 weken na de bevalling dergelijke problemen opmerken. Wanneer de echte tranen van de baby worden gevormd. Symptomen - waterige ogen, witte of gele kleurafgifte in de ogen van de baby. Oplossing - raadpleeg een arts, gebruik de voorgeschreven oogdruppels of zalven.
  • Encrusted Eyelids: Als de baby oogleden heeft ingelegd, dat is het grootste deel van het deel dat het oog aanraakt, dan is de kans groot dat hij lijdt aan blefaritis. Symptomen - rode, schilferige, gezwollen en geirriteerde ogen. Oplossing - raadpleeg een arts en zorg ervoor dat u te maken heeft met blefaritis.
  • Witte pupil: Dit is gevaarlijk omdat het tekenen kan zijn van retinoblastoom - een zeldzame vorm van oogkanker. Symptomen - Een witte gloed of reflectie nabij de pupil. Oplossing - Raak niet in paniek en raadpleeg meteen de arts, want er kunnen andere redenen zijn voor de witte gloed. Zorg voor wat je te maken hebt.
 • Bij kinderen:

  Kinderen worden tegenwoordig geconfronteerd met veel oogproblemen. Er kunnen tal van redenen voor zijn, overmatig gebruik van laptops en tablets, onjuiste slaapgewoonten, een ongeluk of wat dan ook. De soorten ziekten die bij kinderen worden gevonden:

  • Lazy Eye - Het is de algemene naam voor Amblyopia. Het is een visusstoornis waarbij het oog van het kind er niet in slaagt het vereiste gezichtsvermogen te ontwikkelen tot de voorgestelde leeftijd. Begint terwijl uw kind een baby is en met de leeftijd groeit. Symptomen - Visieproblemen zoals dingen op afstand of van dichtbij herkennen. Oplossing - Ooglapjes, lenzen, bril zoals voorgeschreven door de arts.
  • Diabetes - Diabetes is een aandoening waarbij het lichaam niet in staat is insuline van de vereiste hoeveelheid te produceren. Kinderen met diabetes lopen het risico om problemen met het gezichtsvermogen te hebben zoals retinopathie. Het kind lijdt aan verblindende omstandigheden als gevolg van beschadigde bloedvaten in het netvlies. Symptomen - Verminderd zicht in het oog. Oplossing - Zelfzorg, chirurgie, medicatie.
  • Kleurenblindheid - Kinderen die kleurenblind zijn, herkennen sommige kleuren niet. Het wordt over het algemeen geerfd van ouders. Rood-groene kleurenblindheid en blauwe kleurenblindheid zijn de gebruikelijke types. Symptomen - Onderscheid kleurverschil niet. Oplossing- Er is geen oplossing beschikbaar voor dit probleem. Maar kinderen kunnen kleurassociatie leren.
 • Bij volwassenen:

  Naarmate we ouder worden, worden we omringd door werk, studies en stress. Dit heeft uiteindelijk invloed op onze ogen. Beroepen met laptops en computers stellen onze ogen bloot aan schadelijke straling die door hen wordt uitgestraald, waardoor er genoeg schade aan onze ogen wordt toegebracht. Beroepen met baan op het veld laten onze ogen een voor een verdwijnen met stof, vervuiling en rook. Ziekten gevonden bij volwassenen:

  • AMD: AMD staat voor Age-Related Macular Degeneratie. Het beinvloedt de achterkant van het zicht, macula genaamd. Macula is verantwoordelijk voor centraal zicht en scherpe details. Symptomen - wazigheid, golving, niet in staat details van dingen te vangen. Oplossingen - aanbevolen oogonderzoek door de arts minstens een keer per jaar. Stoppen met roken, een gezond voedingspatroon hebben en oefeningen die door de arts zijn voorgeschreven.
  • DME: Diabetisch macula-oedeem, veroorzaakt door lekkende bloedvaten die uiteindelijk de macula beschadigen. Omdat de macula ernstig wordt aangetast, beginnen de centrale visies wazig te worden. Symptomen - Dubbel zicht, wazig zicht. Oplossingen - Behoud van een goede bloedsuikerspiegel, gezonde voeding, cholesterolcontrole, zwangere vrouwen die voor de zwangerschap diabetes hebben, moeten regelmatig oogonderzoeken ondergaan.
  • Abstract: Luchtvervuiling kan grote schade aan onze ogen veroorzaken. Effecten van luchtvervuiling op het oog kunnen minimaal tot chronisch en gevaarlijk zijn. Symptomen - Irritatie, roodheid, tranende ogen. Oplossingen - Als uw ogen dagelijks worden blootgesteld aan buitenactiviteiten, kunnen voorzorgsmaatregelen zoals het dragen van een zonnebril helpen. Was uw ogen zodra u met koud water naar huis terugkeert. Als u al last heeft van problemen met het gezichtsvermogen, zorg er dan voor dat u oogdruppels gebruikt die zijn voorgeschreven door de arts voor oogzorg.
 • In Old Age:

  Naarmate we ouder worden, begint ons lichaam te verzwakken. U kunt problemen opmerken bij het proberen te focussen op details, pijn rond de ogen en vermoeidheid die leidt tot hoofdpijn. De oorzaak kan stress zijn die ons lichaam na een leeftijd niet aankan. Ziekten die op oudere leeftijd worden aangetroffen, zijn:

  • Cataract: Cataract is een veel voorkomende ziekte die nog moet worden afgehandeld of kan leiden tot permanente blindheid. Het ontwikkelt zich in een loop van jaren. Symptomen - Als u lijdt aan cataract, wordt uw zicht troebel. Oplossing - Hierin is er maar een oplossing waarbij uw troebele lens operatief wordt vervangen door een kunstlens. Maar de operatie alleen zal je probleem niet oplossen. De zorg die na de operatie wordt gegeven, moet ook met de grootste zorg worden gedaan. Gebruik van een bril die door de arts is voorgeschreven en waarbij de ogen niet worden blootgesteld aan zonlicht.
  • Bijziendheid - Meestal Dichtbijziendheid. De toestand van de ogen waar je de dingen in de buurt duidelijk maar veraf kunt zien, raakt hun details kwijt. Het is een veel voorkomende ziekte die wordt aangetroffen door bejaarde mensen. Symptomen - Wazig verzicht. Oplossing - het probleem kan worden opgelost door een operatie genaamd LASIK en refractieve chirurgie of laserchirurgie, door een bifocale bril of contactlenzen.
  • Hypermetropia - meestal 'Far sightedness' genoemd. Het is de tegenovergestelde toestand van de ogen bijziendheid, waarbij nabije dingen wazig lijken en de persoon de details niet kan herkennen. Symptomen - Dingen in de buurt lijken wazig, hoofdpijn, pijn rond de ogen. Oplossing - Het gebruik van een bolle lens (naar buiten gericht) is een algemeen geaccepteerde oplossing. Het helpt in principe de ogen het beeld correct op het netvlies te richten.

Conclusie: Het is onmogelijk om onze ogen te beschermen tegen elk gevaar, maar voor zover mogelijk moeten we tijdig maatregelen nemen voor het welzijn op de lange termijn. Gewoonten adopteren die uiteindelijk onze ogen en regelmatige controles ten goede komen. De meeste van de ziekten, indien tijdig gediagnosticeerd, kunnen worden opgelost.

Comment