Køb Bimatoprost Online Danmark

Bimatoprost 3 ml flaske
Bimatoprost
€22.26Pris pr. Flaske

Bimatoprost er en prostaglandinlignende analog, som kan reducere trykket inde i øjet. Det er et oftalmisk stof, der nu bruges i kvinders kosmetiske og i øjenbehandling for mennesker.

Bimatoprost fremmer strømmen af den vandige humor, væsken i øjet mellem hornhinden og linsen. Men hvad er dens reelle brug, kontraindikationer og bivirkninger? Vi vil søge at røre ved disse i denne artikel.

Bimatoprost: et aktiv, der forskønner kvinders øjenvipper

Kvinder kan endelig kassere deres falske øjenvipper. Bimatoprost-opløsningen har gennem en daglig anvendelse vist sig at have evnen til at øge øjenvippernes vækst i en simpel behandling.

Før nu havde knappe øjenvipper altid kun to løsninger: brugen af ​​mascara eller falske øjenvipper. Men i dag kan enhver kvinde bære naturligt perfekte øjenvipper, takket være Bimatoprost.

Anvendelsen af ​​topisk Bimatoprost til behandling af hypotrichose (mangel på hår) på øjenvipper er en lovende og positiv nyhed til behandling af et hidtil uopløseligt problem. Dette stof stimulerer øjenvippernes vækst og hjælper dem med at vokse længere, tykkere og mørkere.

Bimatoprost til behandling af glaukom

Bimatoprost bruges ofte til at reducere øjetrykket under åbenvinklet glaukom, eller når trykket i øjet er for højt. Behandlingen bevarer således nethinden og den optiske nerve, der kan nedbrydes ved for meget tryk i øjet.

Køb Bimatoprost Danmark

For at forstå årsagen til brugen af ​​Bimatoprost for at korrigere glaukom, lad os gå på at forstå hvad glaukom er, og hvis de kan forhindres.

Hvad er glaukom og hvorfor forekommer det?

Som tidligere nævnt frembringer et sundt øje kontinuerligt en væske kaldet vandig humor, som cirkulerer i øjets forreste kammer. Den vandige humor fjernes gennem et dræningssystem kaldet trabekulært meshwork og ligger ved den vinkel, der danner ved krydset af iris med hornhinden. Hvis vandmidlet ikke elimineres i samme omfang som øjet producerer det som et resultat af et dræningssystems effektivitet eller dets obstruktion, akkumuleres det i øjet og forårsager en stigning i det intraokulære tryk.

I det første tilfælde er det en mere eller mindre progressiv proces, og i den anden er pludselige. Hvis denne situation ikke modtager tilstrækkelig medicinsk behandling, og det intraokulære tryk forbliver højt, kan det føre til skade på optisk nerve og dermed blindhed. Dette patologiske billede er det, der kaldes glaukom.

Typer af glaukom

Den hyppigste type glaukom er den såkaldte åbenvinklet glaukom. Det forårsager normalt ikke symptomer og karakteriseres, fordi akkumuleringen af ​​vandig humor er progressiv, da det stadig forekommer, dræning af det gennem det trabekulære netværk, men ikke i den nødvendige mængde.

Men der er en anden type, lukket vinkelglaukom, hvor blokering af dræningssystemet forekommer, hvilket forårsager den pludselige stigning i intraokulært tryk (IOP) og et klart symptombillede, der indebærer rødme og smerte i øjet, synsforstyrrelser, kvalme og opkastning . I dette tilfælde skal det behandles straks.

På den anden side skal det bemærkes, at glaukom kan være primær, det vil sige det udgør en uafhængig eller sekundær patologisk enhed, i hvilket tilfælde den er forbundet med tidligere sygdomme, hvis udvikling udløser dens udvikling.

Årsager til glaukom

Årsagerne til glaukom kan være meget forskellige. I nogle tilfælde er der en arvelig komponent (medfødt glaukom), hvorved det vandige dreneringssystem ikke udvikler sig korrekt; og i virkeligheden betragtes familiehistorie som en risikofaktor. Det kan også være en direkte konsekvens af andre okulære tilstande. Men der er andre faktorer, der forudsætter at lide det: rygning, type 2 diabetes, højt blodtryk osv.

Endelig kan glaukom forekomme på grund af et okulært traume, der frembringer en stigning i IOP som en konsekvens af en indre blødning i øjet som en komplikation af okular kirurgi, obstruktionen af ​​blodkar i nethinden eller som følge af langvarige behandlinger med kortikosteroider.

Alder er en vigtig risikofaktor for glaukom, især efter 40 år. Det begynder dog at formere sig fra 60-års alderen. En anden risikofaktor er nærsynthed.

Bimatoprost er et stof, der anvendes i glaukom til behandling af forhøjet intraokulært tryk.

Hvordan virker Bimatoprost?

For bedre at forstå, hvordan Bimatoprost virker, er det nødvendigt at kende de cyklusser, gennem hvilke øjenvippernes vækst går igennem.

Anagen fase: Det er et meget aktivt stadium, hvor væksten og bestemmelsen af ​​længden af ​​hver øjenvipper opstår.

Catagenfase: Det er en periode med vækstafbrydelse og regression af de involverede strukturer gennem programmeret celledød (apoptose). Dette frembringer kemiske og strukturelle ændringer.

Telogenfase: Det er et hvilestadium, hvor der ikke er spredning af nye øjenvipper eller vækst, selvom de allerede voksede øjenvipper allerede kan ses i al dens størrelse og pragt.

En af bivirkningerne er hypertrichose, også kendt som varulvsyndromet, hvor der opfattes et overskud af hår. Anvendes med omhu, kan Bimatoprost rette de sparsomme øjenvipper.

Videnskabelige studier tyder på, at bimatoprost virker i anagens fase af øjenvipper vækst. Denne indgriben sker på to måder: øjenvipper vokser længere og procentdelen af ​​hårsækkene øges.

Bimatoprost-opløsningen giver fremragende resultater hos kvinder, der af genetiske årsager, sygdomme eller aldring, ønsker at forbedre deres øjenvipper. Det behandles til aktuelt brug, med hurtig og enkel anvendelse, der skal påføres hver aften i øjenlågets øvre øjenlåg gennem de engangsapplikatorer, der ledsager produktet. De første resultater begynder at blive observeret generelt efter to måneders behandling og nåede sit maksimale niveau på fire måneder.

Resultaterne er gradvise, men meget tilfredsstillende, selv om virkningerne kan være forskellige i hvert øje. Det anbefales ikke at afbryde ansøgningerne for at opretholde de opnåede resultater, idet processen indarbejdes i hver kvindes daglige skønhedsrutine. Aktuel bimatoprost øger kun øjenvækstens vækst, mens den varer, da øjenvipperne vender tilbage til deres oprindelige udseende efter et par uger eller måneder, når stoffets påføring er suspenderet.

Sådan appliceres Bimatoprost-opløsningen

 1. Vask hænder og ansigt grundigt med sæbe og vand. Sørg for at fjerne al makeup.
 2. Lad ikke spidsen af ​​flasken eller applikatoren komme i kontakt med fingrene eller med en anden del af kroppen eller genstanden.
 3. Hold applikatoren vandret og læg en dråbe topisk Bimatoprost på området nærmest toppen af ​​det øvre øjenlåg, men ikke på selve spidsen.
 4. Bevæg forsigtigt applikatoren på bunden af ​​øjenvipper, det vil sige hvor øjenvipper berører huden, fra indersiden af ​​øjenvipper til den ydre, som om man anvender en flydende eyeliner. Området skal være lidt fugtigt, men uden væskeopsamling.
 5. Tør eventuelt overskydende opløsning med et væv.
 6. Kassér applikatoren efter påføring af opløsningen på et øjenlåg.
 7. Gentag disse trin for det andet øje med en ny applikator.

Forholdsregler ved brug af Bimatoprost

Behandlingen skal ordineres af plastikkirurger, dermatologer eller æstetiske læger og findes på apoteker. Patienten skal følge anvisningerne i opskriften nøje og bede lægen eller apoteket om at forklare noget, de ikke forstår.

Bimatoprost bør ikke anvendes på anden måde end angivet - altid med den hyppighed, som specialisten anbefaler. Øjenvækst væksten vil ikke øge på grund af misbrug af aktuelt Bimatoprost. Løsningen må heller ikke påføres på de nederste øjenlåg eller på den beskadigede eller irriterede hud på de øvre øjenlåg.

Inden anvendelse af topisk Bimatoprost bør patienten overveje egenskabens egenskaber og forudse de problemer, der kunne genereres.

Patienten skal informere sin læge eller apoteket, hvis han er allergisk overfor Bimatoprost eller anden medicin.

Hvis du bruger kontaktlinser, skal patienten også tage forholdsregler, da opløsningen indeholder benzalkoniumchlorid, der kan absorberes af bløde linser. Før patienten anvender opløsningen, skal patienten fjerne linserne og kun genopfylde dem efter 15 minutter.

Det er også nødvendigt at overveje, hvordan topisk Bimatoprost vil interagere med andre behandlinger. Hvis patienten bruger oftalmiske dråber med Bimatoprost sammen med den topiske opløsning, er det muligt, at dosen af ​​lægemidlet kan blive overdreven.

Kontraindikationer vedrørende brug af bimatoprost

På den anden side kan brug af medicin til behandling af øjentryk være kontraindiceret, og det er vigtigt at advare lægen i denne situation, samt at advare specialist om enhver øjenlidelse eller mulig graviditet.

Bimatoprost er kontraindiceret i tilfælde af allergi over for det aktive stof eller over for et eller flere af hjælpestofferne, som gør det muligt at producere medicinske øjendråber.

Risici og bivirkninger

På trods af sine mange fordele bærer brugen af ​​topisk Bimatoprost nogle risici og bivirkninger, der skal tages i betragtning. De er:

 1. Kløe, tørhed, betændelse og irritation af øjnene.
 2. Rødhed i øjnene og øjenlågene.
 3. Sløret syn eller nedsat syn.
 4. Blødgøring af øjenlågshuden, som kan vendes om medicinen er stoppet.
 5. Hårvækst i andre dele af huden efter gentagne anvendelser af topisk Bimatoprost.
 6. Smerte, udvidelse af øjets små øjne (kaldet konjunktivalhyperæmi).
 7. Tørøje øjne, vandige øjne, ændringer i iris pigmentering. Øjenfarven kan blive brun, hvilket sandsynligvis vil være permanent.
 8. Øjenvipper er unormal vækst.
 9. Hovedpine.
 10. Et fald i synet.
 11. Fotofobi (lys bliver uudholdeligt).
 12. Hypertension.
 13. En ændring i leverenzymerne i blodet.

Undgå bivirkninger

For at undgå disse bivirkninger bør enhver overskydende opløsning altid tørres uden for det øvre øjenlågs margin med et væv eller andet absorberende materiale.

Med nogen af ​​disse symptomer skal patienten kontakte lægen.

Forstå betydningen og vær sikker på dine øjne

Vi mennesker er arter, der er visuelt orienterede. Vores øjne er en del af vores seks sanser. Det er en af ​​de vigtigste dele af vores sensoriske organ. Med det kan vi genkende hvad der er omkring os. Det vi ser hjælper os med at få viden. Vi stoler uhyre på vores øjne for at lægge mærke til detaljerne. Nogle mennesker har endda erhverv, hvor alt arbejdet gøres af øjnene. For eksempel er en person, der tester i et laboratorium, hver dag udsat for røg og røg af kemikalierne. En mode designer designer små detaljer om deres materiale, der kræver perfekt syn. Bortset fra erhverv går vores børn i skole og fokuserer på bordet for notater. Mens du spiller i legepladsen fokuserer du på den kommende bold.

Bimatoprost Online Danmark

Vi læser, vi skriver og alt dette kræver vores øjne. Men hvad nu hvis dette vigtige organ ikke opfylder vores krav i overensstemmelse hermed? Hvordan vil det påvirke vores liv, har vi nogensinde forestillet os?

Årsager til øjensygdomme:

Vores øjne kræver stor omhu for at kunne udføre vores daglige opgaver. Der kan være mange grunde, der bidrager til beskadigede øjne.

Alder: Det er en af ​​de fælles og største faktorer, på grund af hvilke vi i alderdommen lider af synsproblemer. Med voksende alder begynder evnen hos de forskellige dele af øjnene, der bidrager til en klar vision, at svække. For eksempel skal vores øjne danne billedet over nethinden, men på grund af alderdommen kan det mislykkes. Billedet kan danne enten for langt forårsager hypermetropi eller for tæt på at forårsage nærsynethed. Slørede visioner kan også resultere i astigmatisme.

Genetisk: Få øjensygdomme er genetisk arvede. Hvis forældrene lider af sådanne sygdomme, er chancerne lige for deres børn at møde det samme problem. Sygdomme som akut glaukom, nærsynethed, forsigtighed og katarakt falder i denne kategori.

Skader på øjnene: En ulykke, der medfører indtrængning af genstande i øjnene, kan forårsage alvorlige skader og langsigtede konsekvenser. Direkte trauma er også en årsag. Selv hvis øjne udsættes for farlige stoffer som et forsøg i laboratoriet, der udsætter øjnene for skadelige kemikalier, eller syrer kan forårsage alvorlige problemer og forlade langtidsvirkninger. Frakturer i ansigtsben omkring vores øjne kan også være en af ​​årsagerne.

Blåt lys: Blåt lys udsendt fra de elektroniske enheder, som vi bruger hver dag, hvis det bærbare computere eller mobiltelefoner forårsager stor skade på øjnene. Øjenstreng, irritation og påvirker også synet.

Øjesygdomme fundet i forskellige aldersgrupper:

 • Hos spædbørn:

  Babyer får ikke alle de krævede syn umiddelbart efter fødslen. De lærer det med tiden, vigtigheden og brugen. Styring af øjets fokus, læring hvordan man bruger den visuelle information ved at sende den til hjernen, og hvad man skal gøre med den information. Men hvis øjnene ikke forsyner barnet som forventet, er det et spørgsmål om bekymring. Sygdomme fundet hos spædbørn:

  • Tårekanalproblemer: Du vil sandsynligvis kunne mærke sådanne problemer efter 2-3 uger, efter levering. Når barnets rigtige tårer dannes. Symptomer - vandige øjne, hvid eller gul farveudladning i babyens øjne. Løsning - konsulter en læge, brug de foreskrevne øjendråber eller salver.
  • Opmuntrede øjenlåg: Hvis barnet har beskuftet øjenlåg, det er det meste, der berører øjet, så er chancerne for, at han lider af blepharitis. Symptomer - røde, skællede, hævede og irriterede øjne. Løsning - kontakt en læge og sørg for at du har problemer med blefaritis.
  • Hvid elev: Dette er farligt, da det kan være tegn på retinoblastom-en sjælden type øjenkræft. Symptomer - En hvid glød eller refleksion nær eleven. Løsning - Undgå panik og straks konsultere lægen, da der kan være andre grunde til den hvide glød. Sørg for, hvad du har at gøre med.
 • Hos børn:

  Børn i disse dage står over for mange øjenproblemer. Der kan være mange årsager til det, overdreven brug af bærbare computere og tabletter, ukorrekte sovevaner, en ulykke eller noget. De typer af sygdomme, der findes hos børn:

  • Lazy Eye - Det er det fælles navn for Amblyopia. Det er en synsforstyrrelse, hvor barnets øje undlader at udvikle det ønskede syn indtil den foreslåede alder. Starter mens dit barn er et spædbarn og vokser med alderen. Symptomer - Visionsproblemer som genkende ting fra en afstand eller i nærheden. Løsning - Øjenplaster, linser, briller, som lægen har ordineret.
  • Diabetes - Diabetes er en lidelse, hvor kroppen ikke er i stand til at producere insulin af den krævede mængde. Børn med diabetes står over for risici for at få synsproblemer som retinopati. Barnet lider af blændende tilstande som følge af beskadigede blodkar i nethinden. Symptomer - Mindsket øje syn. Løsning - Selvpleje, kirurgi, medicin.
  • Farveblindhed - Børn, der lider af farveblindhed, undlader at genkende nogle farver. Det er generelt arvet fra forældre. Rød-grøn farveblindhed og blå farveblindhed er de almindelige typer. Symptomer - Kan ikke genkende farveforskel. Løsning-Der er ingen løsning til dette problem. Men børn kan lære farveforening.
 • I Voksne:

  Når vi vokser op, er vi omgivet af arbejde, studier og stress. Dette påvirker i sidste ende vores øjne. Professioner, der involverer bærbare computere og computere, udsætter vores øjne for skadelige stråler udsendt fra dem, hvilket forårsager tilstrækkelig skade på vores øjne. Professioner med feltjob gør øjnene en til en med støv, forurening og røg. Sygdomme fundet hos voksne:

  • AMD: AMD står for Age-Related Macular Degeneration. Det påvirker bagsiden af ​​visionen kaldet macula. Macula er ansvarlig for centrale vision og skarpe detaljer. Symptomer - blurriness, waviness, ude af stand til at fange detaljer om ting. Løsninger - anbefalet øjenprøver af lægen mindst en gang om året. Stop med at ryge, have en sund kost og øvelser ordineret af lægen.
  • DME: Diabetisk makulært ødem, der skyldes lækker blodkar, der i sidste instans beskadiger makulaen. Da macula er hårdt ramt, begynder de centrale visioner at sløre. Symptomer - Dobbelt øje syn, sløret syn. Løsninger - Vedligeholdelse af godt blodsukker, sund kost, kolesterolkontrol, Gravide kvinder, der har diabetes før graviditet, skal tage øjeundersøgelser regelmæssigt.
  • Abstrakt: Luftforurening kan forårsage stor skade på vores øjne. Virkninger af luftforurening på øjet kan være minimal for kronisk og farlig. Symptomer - Irritation, rødme, vandige øjne. Løsninger - Hvis dine øjne hver dag udsættes for udendørs aktiviteter, kan forholdsregler som iført solbriller hjælpe. Vask dine øjne, så snart du vender hjem med koldt vand. Hvis du allerede lider af synsproblemer, så sørg for at bruge øjendråber ordineret af lægen til øjenpleje.
 • I gammel alder:

  Når vi bliver gamle, begynder vores krop at svække. Du kan mærke problemer, mens du forsøger at fokusere på detaljer, smerte omkring øjnene og træthed, der fører til hovedpine. Dets årsag kan være at stress, at vores krop ikke er i stand til at håndtere efter en alder. Sygdomme fundet i alderdommen er:

  • Katarakt: Katarakt er en almindelig sygdom, men det skal alligevel tages hånd om, eller det kan føre til permanent blindhed. Det udvikler sig i løbet af mange år. Symptomer - Når du lider af grå stær, bliver dit syn overskyet. Løsning - I dette er der kun en løsning, hvor din overskyede linse erstattes af en kunstig linse kirurgisk. Men operationen alene er ikke til at løse dit problem. Den pleje, der tages efter operationen, skal også udføres med yderste omhu. Brug af briller ordineret af lægen, ikke udsættelse for øjnene for sollys.
  • Myopi - Almindeligvis kaldt Nærsynthed. Tilstanden af ​​øjnene, hvor du er i stand til at se de nærliggende ting klart, men langt væk taper deres detaljer. Det er en almindelig sygdom, der findes hos ældre mennesker. Symptomer - sløret syn. Løsning - problemet kan løses ved kirurgi kaldet LASIK og brydningsoperation eller laseroperation, ved bifokale briller eller kontaktlinser.
  • Hypermetropi - Almindeligvis kaldt Far sightedness. Det er den modsatte tilstand af øjnene for nærsynethed, hvor nærliggende ting virker sløret, og personen er ude af stand til at genkende detaljerne. Symptomer - Nærliggende ting virker sløret, hovedpine, smerte omkring øjnene. Løsning - Ved hjælp af en konveks linse (vendt udad) er en generel vedtaget løsning. Det hjælper øjnene med at fokusere billedet korrekt på nethinden.

Konklusion: Det er umuligt at beskytte vores øjne mod enhver kommende fare, men så vidt muligt bør vi i rette tid træffe foranstaltninger for dets langsigtede trivsel. Vedtagne vaner, der i sidste ende nyder godt af vores øjne og regelmæssige check-ups. De fleste af sygdommene, hvis de diagnosticeres rettidigt, kan løses.

Comment